Panduan Memilih Penapis Air Terbaik

1. PENAPIS AIR CUCKOO menghasilkan AIR BERSIH dan AIR ALKALI RINGAN (avg 7.5 pH) SESUAI untuk TUBUH BADAN MANUSIA yang juga MENGANDUNGI MINERAL.

Manakala Pesaing kami adalah air bersih tetapi sistem penapisan RO (reverse osmosis) dan kategori acidic (bacaan pH <7).

• Cuckoo air lebih kualiti dan sihat.


2. PENAPIS AIR CUCKOO LEBIH MURAH. UNTUK MODEL DIRUMAH BIASA SEJUK-PANAS, HANYA RM98 / BULAN.

Sementara Pesaing kami sekitar rm120/bulan.

• Cuckoo lebih murah dan jimat.


3. PENAPIS AIR CUCKOO TIADA PEMBAZIRAN AIR KERANA PAKAI TEKNOLOGI FILTER TERBARU, NANO POSITIVE FILTER. CONTOH, 4 LITER DITAPIS, 4L AIR AKAN MASUK DALAM TANGKI.

Manakala Pesaing kami 4L air tapis, 20% air bersih masuk tangki, 80% air kotor akan dibuang. bazir!

•Cuckoo lebih canggih dan tidak membazir.

Penapis Air Cuckoo
4. PENAPIS AIR CUCKOO TIDAK PERLU TANGKI YANG BESAR KERANA SISTEM PENAPISAN NANO POSITIVE FILTER YANG PANTAS. ISIAN SEMULA TANGKI ~ 300ML-500ML SEMINIT.

Sementara Pesaing kami menggunakan filter bersaiz 0.00001 untuk sistem penapisan. jadi air yang masuk kedalam tangki adalah titik demi titik. lambat untuk isi semula tangki penuh.

• Cuckoo lebih efektif dan cepat.

Ada Lagi Kebaikan Penapis Air Cuckoo?

5. PENAPIS AIR CUCKOO MENGGUNAKAN TANGKI DIPERBUAT DARI STAINLESS STEEL (304). SANGAT BERKUALITI UNTUK MENGEKALKAN TAHAP SEJUK & PANAS AIR DISIMPAN.

LEBIH MENJIMATKAN ELEKTRIK KERANA MESIN TIDAK PERLU SENTIASA HIDUP UNTUK KEKALKAN SUHU AIR. PROSES PEMBIAKAN BAKTERIA DAN KULAT JUGA TIDAK TERHASIL DENGAN CEPAT.

Sementara itu pesaing kami menggunakan tangki plastik. mesin akan sentiasa hidup untuk kekalkan suhu air kerana tangki plastik tidak dapat mengekalkan suhu air lebih lama. dari segi kualiti air disimpan didalam tangki plastik? fikirkan…

• Cuckoo lebih kualiti dan terjamin.

6. KADAR TUKAR FILTER PALING PANTAS. 4 BULAN SEKALI PENUKARAN FILTER, 4 BATANG FILTER BARU DI TUKAR DAN TANGKI AIR AKAN DI “STERILLIZE” OLEH DOKTOR CUCKOO.

Walaupun Pesaing kami datang 2 bulan sekali tetapi kereka hanya cuci filter dan mesin sahaja. 2 kali setahun tukar filter.

• Cuckoo lebih kualiti dan terjamin.


7. TIADA MASALAH WALAUPUN PASANG DI KAWASAN TEKANAN AIR RENDAH KERANA NANO POSITIVE FILTER PROSES FILTER YANG PANTAS DAN KUALITI.

Bagi pesaing kami, mereka tidak boleh pasang / kurang efektif pasang di kawasan tekanan air rendah kerana RO teknologi memerlukan tekanan air yang kuat.

8. MESIN YANG CANGGIH, CANTIK DAN MODEN. TERDAPAT 1 SALURAN KHAS UNTUK PENGGUNA BOLEH SAMBUNGKAN AIR YANG DITAPIS TERUS KE PETI SEJUK ATAU COFFEE MACHINE ANDA.

Saluran air yang keluar adalah air kotor dan harus dibuang atau hanya untuk basuhan sahaja.

tempah-sekarang

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *