Cuckoo Halal – Di Iktiraf JAKIM dan KMF Korea

Terdapat Banyak soalan dan tanda tanya, adakah penapis air Cuckoo Halal ? Adakah Penapis Air Cuckoo ini sesuai untuk kita ? Adakah penapis air Cuckoo ini boleh Di percayai Ramai ? dan banyak lagi soalan yang berkaitan dengan isu mengenai status HALAL.

Adakah Cuckoo Halal ?

Adakah Cuckoo Halal ?

Cuckoo telah di Iktiraf di Malaysia oleh Pihak Kerajaan Malaysia Melalui JAKIM. Pengiktirafan ini telah mengesahkan bahawa Cuckoo Halal untuk digunakan tanpa rasa was-was dan ragu.

Oleh yang demikian Cuckoo amat diyakini para pelanggan kami dan menjadikan Cuckoo antara Peralatan yang wajib ada di setiap Dapur rumah anda.

Di Sini kami sertakan Salinan Sijil Halal yang telah dikeluarkan oleh Kerajaan Malaysia Melalui JAKIM (Jabatan Kemajuan Islam Malaysia) atau anda boleh merujuk sendiri melalui laman web rasmi Jakim di www.halal.gov.my/

Cuckoo Halal

Terdapat ramai dari Pelanggan kami yang sangat mengambil berat berkaitan produk keluaran dari Negara-Negara Luar Khususnya dari Korea mahupun Negara pengeluar lainnya.

Kami juga amat berbesar hati untuk mengatakan bahawa Status Cuckoo telah dikeluarkan dan turut mendapat rating dan pengiktirafan di Negara Pengeluar Produk sendiri iaitu Korea. Segala butiran dan Ujian telah mengesahkan bahawa TIADA KERAGUAN terhadap status Cuckoo Halal.

Halal KOREA

Tidak hanya di Malaysia, Kerajaan Korea juga mengiktiraf Cuckoo dan Status Halal tersebut telah di perolehi di Negara mereka. Di sini kami sertakan Sijil Halal dari Korea Muslim Federation di Korea untuk rujukan anda.

Cuckoo Halal

Semestinya Penapis Air Cuckoo Halal, Dengan Bebas Logam Berat, Bermineral, Serta Bersifat Alkali yang mengikut Standard piawaian WHO, menjadikan penapis air Cuckoo adalah Penapis Air No.1 Di Malaysia, dan Dipercayai oleh seluruh Rakyat Malaysia.

“Penapis Air Cuckoo 100% HALAL oleh JAKIM”

Penapis Air Cuckoo disahkan halal oleh pihak JAKIM. Anda boleh gunakan dengan hati yang tenang tanpa ragu-ragu. Cuckoo sentiasa peka kepada keperluan halal pengguna di Malaysia

Anda boleh melihat rangkaian Product Cuckoo kami Di Sini

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *