Fakta dalam Nombor

0
Tahun Cuckoo Di Korea
0
Tahun Cuckoo Di Malaysia
0
1 Order Setiap 1 Minit
0
Model Penapis Air

Servis Kami

Khidmat Konsultasi

Memberikan khidmat konsultasi percuma untuk pelanggan dari segi keperluan dan fungsi produk mengikut budget. Cadangan yang diberikan mengikut pengalaman menguruskan lebih 500 unit tempahan Penapis Air Cuckoo seluruh Malaysia, Singapura dan Brunei.

Pendaftaran Produk

Lebih 500 pelanggan mempercayai kami untuk menguruskan pendaftaran secara Online dan Offline (Event @ Roadshow) . Pendaftaran mudah menggunakan sistem Online Cuckoo. Proses yang di ambil hanya 5 Minit untuk daftar. Dan paling penting, ianya PERCUMA.

Khidmat Pelanggan

Adalah menjadi tanggungjawab kami memberi panduan kepada pelanggan mendapatkan servis  terbaik selepas pemasangan dengan memberi penerangan tentang cara penggunaan produk. Kami juga akan memberikan panduan dalam urusan perpindahan atau pertukaran produk serta memberi maklumat terkini mengenai promosi dan produk terbaru. Segala maklumat peribadi anda alah terlindung sepertimana yang dikehendaki di bawah peraturan akta perlindungan peribadi 2010.

PRODUK TERBARU!

Memperkenalkan Cuckoo QUEEN STAND yang mempunyai 3 suhu dan tangki berkapasiti BESAR! Sesuai untuk family ramai ataupun Syarikat untuk kegunaan staff ataupun pelanggan.
Natural Executive Cuckoo : Haslina Ibrahim 017-7390601

Jangan Berlengah Lagi!

Daftar PERCUMA sekarang dan dapat JIMAT RM265!
TEKAN DI SINI UNTUK DAPAT PROMOSI LEBIH HEBAT!

Pelanggan Kami

Testimoni

Thanks a lot cuckoo!! Very easy for register & so fast. Recommended agent!

Gunasundarie

Gunasundarie

Dengkil | Selangor

Ayah saya tak tahu tentang saya nak pasang water filter.

Suprise untuk ayah..

Norshahada

Norshahada

Terima kasih puan haslina sebab banyak bantu saya dalam urusan pemasangan. Walaupun tekanan air di rumah mak saya rendah tapi filter masih tetap boleh beroperasi.. Air rasa sedap dan yang best tak ada saluran buangan air. Jimat air. Sangat2 puas hati.mesin penapis air kiut..cantik je…kalau ada kawan2 berminat sy pasti rekemen

Rosnani

Rosnani

Kuala Terengganu | Terengganu

assalam.. dh pasang dah mesin icon tu.. tq yer.. services tip top…

Mohd Faizal

Mohd Faizal

Kuala Nerang | Kedah

Menang terbaik….. anak pun suke…. Minum air sejuk punya….. Memang best….

Joyce

Joyce

Masjid Tanah | Melaka

Air dia sedap. Tak mcm air mineral dlm botol tu. Pastu dispenser pon canggih. Siap boleh cuci sendiri..Berbaloi la beli

Ajax

Ajax

Segamat | Johor

Alhamdulillah, selesai pasang… Mudahlah kerja lepas ni… Tak payah penat-penat beli air mineral lagi. sini memang kotor sangat airnya. sebab masa apply coway haritu, ejen ckp tak de pemasangan untuk daerah ni (Limbang)

Azfa Esyhal

Azfa Esyhal

Limbang | Sarawak
Salam lupa nk bg feedback… sy pnya penapis air dh pasang. Alhamdulillah ok…. best anak yg umo setahun lebih nie pun suka minum. tq yer? servis terbaik. nanti saya rekomen dekat kawan2 lain.

Shazwani Rusdi

Shazwani Rusdi

Kuala Selangor | Selangor

Terkini

Apa Kata Pelanggan Tentang Servis Cuckoo?

Klik video untuk melihat testimoni dari pelanggan kami 🙂

PROSES PEMBELIAN CUCKOO

PROSES PENDAFTARAN SEHINGGA PEMASANGAN PRODUK CUCKOO PROSES PERTAMA ✅ Customer Lengkapkn maklumat pendaftaran ✅ Setelah selesai daftar, customer akan menerima sms dan email pengesahan dari cuckoo ✅ di dalam email […]

CUCKOO INDUCTRIO – Hybrid Induction Hob

MENGAPA PERLU MENGGUNAKAN INDUCTION COOKER? Dapur anda lebih moden dan kemas Dapur anda tidak bahang Protect perkakasan dapur anda ( tidak berkerak/berminyak/berjelaga ) Jimat masa memasak Jimat belanja (gas/elektrik) Tiada […]

See all our news

Ejen Berdaftar Kami

Mohd Nasir

Mohd Nasir

Natural Executive (RED)

Mohd Nasir Bin Ibrahim

NE ID : 21475

Haslina

Haslina

Natural Executive (RED)

Haslina Binti Ibrahim

NE ID : 23181